SEATREAT

SUP, SURF  & YOGA retreat in Zeeland

 

Inspanning én ontspanning, lekker buiten zijn, les krijgen van ervaren docenten, aandacht voor jou in een kleine groep, kom tot rust & geniet!

Next ones:

 • Lang weekend: 1 tot 4 nachten te boeken
  19-23 mei 2022 
  met Wim Hof workshop*
  Aankomst mogelijk vanaf donderdagavond, vertrek mogelijk t/m maandagochtend

 

 • Mini editie: 1 dag surf, SUP & yoga
  6 mei 2022 | 9:30 – 17:30 uur
  10 juni 2022 | 9:30 – 17:30 uur

VOOR WIE?

 • Je houdt van de natuur en van de zee
 • Je hebt al wat SUP ervaring of weet zeker dat het iets voor je is
 • Je hebt zin om eens een surfles te volgen (first time!), of je hebt al wat ervaring en wilt beter worden (beginner tot intermediate)
 • Je hebt zin in om even weg te zijn uit je dagelijkse omgeving en je te verbinden met een groep gelijkgestemden
 • Je wilt weer eens wat inspiratie opdoen en op een natuurlijke manier je weerstand opbouwen
 • Je houdt van sportief bezig zijn, maar ook van lekker eten, genieten, ontspannen en een vuurtje stoken
 • Een live yogales volgen en kijken naar de zonsondergang voelt voor jou als een verademing


FLEXIBELE DEELNAME PROGRAMMA

 

Gun jezelf deze toffe dag(en) en ga mee! Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan het hele weekend of indien nog beschikbaar een losse dag zonder overnachting. Zo kun je dus minimaal 1 dag tot maximaal 4 nachtjes deelnemen tussen donderdagavond en maandagochtend.

Alle activiteiten zijn facultatief, dat wil zeggen: bij aanmelding gaan we ervan uit dat je de betreffende dag(en) aan alles deelneemt, maar je bent vrij om bepaalde activiteiten over te slaan. Hetzelfde geldt voor ontbijt, lunch en diner op de aangemelde dag(en). Twee weken voor aanvang krijg je het programma met tijden & meer info in je mail.

Elke dag is er een surfles, een suples én een yogales. Afhankelijk van het weer & het getij kan een dag bijvoorbeeld als volgt gepland worden: ontbijt, surf, lunch, sup, diner, yoga. Of: ontbijt, supyoga, lunch, surf, sunset walk. Kan een sup of surfles niet doorgaan vanwege het weer, staat er óf een extra wandeling of een extra yogales op het programma.
*Bij de Wim Hof weekenden wordt er 1 middag-activiteit vervangen door de Wim Hof fundamentals workshop (mindset, ademsessie & ijsbad)!

Niet twijfelen: gun jezelf om te léven, te genieten en boek nu!


DOCENTEN

 

 • SUP & yogaWieneke van der Aa van SUP Limburg.
  De yogalessen zijn geschikt voor all levels en zal een mix zijn van yin tot power (altijd opties mogelijk, en met de wensen van de deelnemers voor ogen houdend, tevens de spierpijnen van het surfen/suppen.
  Het SUPpen is ook voor iedereen geschikt, al zullen we hier en daar een uitdaging opzoeken door het op zee te doen of te combineren met yoga. Go with the flow!

 

 • SURF: regelen wij in samenwerking met surfschool Domburg: all levels, ook als je het nog nooit gedaan heb of al een tijdje achter de branding ligt. Surfen is als het leven, golf voor golf.
 • Wim Hof Fundamentals workshop: leer alles over mindset, stressrespons, ademhalingstechnieken en sluit de middag af in een ijsbad. Deze dag zal je nog lang heugen! Instructeur: Bart Scholtissen

LOCATIE

We slapen in een oude boerderij (of mogelijkheid tot kamperen), dichtbij zee, Vrouwenpolder, Domburg, Veere en het Veerse meer. We zitten midden in de natuur, vlak bij mooie wandelgebieden. Het suppen kan plaats vinden op zee, op het meer of op de kreek. Het surfen doen we in Domburg en de yoga doen we als het even kan lekker buiten. Per activiteit zijn er maximaal 12 deelnemers. Per overnachting zijn er maximaal 9 personen in het huis aanwezig. Je slaapt in een 2 persoonskamer (tenzij anders afgesproken).

Liever kamperen in de tuin of je eigen b&b boeken? Neem contact op voor meer info!

SHOW ME MORE
Kan ik een indruk krijgen van vorige Seatreats? Jazeker! Kijk eens bij ‘highlights’ op Wieneke’s Instagram en klik op Seatreat’21 of Seatreat’22.


VETTE SHIZZLE, waar kan ik me aanmelden?

Je kunt het formulier hieronder invullen om je plek te reserveren voor je deelname. Heb je eerst nog vragen, kun je Wieneke mailen op suplimburg@gmail.com. Je kunt dan ook eventuele bijzonderheden doorgeven betreffende allergie, blessure, etc. 

Wij houden uiteraard de op dat moment geldende Corona-regels in gedachte, maar bij deelname vragen wij ook een bepaalde mate van ‘relax don’t stress’ + een gezonde portie #zelfnadenken. Als je je er niet comfortabel bij voelt, moet je geen groepsreis boeken op dit moment, maar bijvoorbeeld een privé workshop reserveren. Mocht je vlak voor vertrek onverhoopt verkoudheids- of griepsymptomen hebben, dan kun je je deelname verplaatsen naar onze volgende SEATREAT.


I’M IN! Wat kost het?

 

LANG WEEKEND zonder Wim Hof Fundamentals workshop = €419
LANG WEEKEND mét Wim Hof Fundamentals workshop = €499

LOSSE DAG zonder overnachting & mini editie = €99
LOSSE DAG op de Wim Hof dag = €149

Deze prijzen zijn inclusief overnachting in een 2 persoonskamer & inclusief ontbijt, vegetarisch lunch, surf-, sup- én yoga lessen! Tevens inclusief boards & materiaal. Wel meenemen: je eigen yogamat & yoga/supkleding (wetsuit optioneel).
Diner: afhankelijk van de dag en het aantal deelnemers besluiten we of we koken (kleine bijdrage), eten laten bezorgen (pizza night na de Wim Hof workshop is awesome…), of uit eten gaan (meestal alleen op de laatste avond met een klein groepje).

Boek je minimaal 2 maanden voor vertrek, dan krijg je 10% korting op de weekendprijs!

 


HEY HO LET’S GO!

Vul onderstaande info in, dan nemen wij zsm contact met je op om je wensen te bevestigen. Wij hebben er SUPerveel zin om een gezellig, mindblowing, avontuurlijk, zeelicious weekend met je te delen!

GET ON BOARD!

SEATREAT lang weekend

 • Typ hier je uitleg & info voor aanvraag beschikbaarheid.