Verliefd op de interne woeling,
immer verdrinkend in zand,
vertrouw ik op de spoeling,
van terugkerend water op het land.

~ Wieneke van der Aa

 


YOGA – SUP – BOEKEN – COACHING – DETOX – CV
Deze pagina is nog Under Construction


YOGA & SUPYOGA

Ik geef momenteel les bij:

Online yoga les : voor €9,99 per maand krijg je toegang tot een groeiende bibliotheek aan yogalessen die niet gratis op YouTube staan. Dit is een groeiende yogabieb, waarbij er elke maand (thema-)lessen bij komen.
Je kunt met dit abonnement tevens online yoga lessen LIVE meedoen via ZOOM. Je ontvangt ook de opname achteraf in je mail als je er live niet bij kunt zijn of als je de les later wilt herhalen. 

Je kunt je meteen abonneren via deze link. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, met een opzegtermijn van 1 maand. 

HOT YOGA Eindhoven: een warm flow of een van de originele ‘hot’ lessen. Mijn vaste les is op donderdag 18:00 uur, maar ik sta geregeld extra op het rooster. Meedoen? Check dan het lesrooster op hun website.

SUPYOGA: van april t/m september sta ik ook op de plank in down dog 😉 Bij SUP Limburg geef ik diverse lessen. Samen met Supclub Nederland ontwikkelde ik in 2017 de enige erkende supyoga opleiding van de Benelux. Check supacademie.nl voor de eerstvolgende docententraining!

SUP Limburg, Roermond: buitenyoga van mei t/m september. Meestal op woensdag en/of vrijdag: een lekkere flow aan het water. Meedoen? Check dan het lesrooster!

 


AGENDA

Very soon on a board or mat near you:

 • HOT YOGA
  elke donderdagavond 18:00 & 20:00 
  Hot yoga Eindhoven

 • SEATREAT Fuerteventura
  Surf, sup & yoga
  5-11 februari 2022
  VAMOS!

 • Weekend SEATREAT Nederland
  19 – 23 mei 2022
  Meer info
 • 1 day SEATREAT 
  TBA, Domburg
  9:30 – 17:30 uur
  €99 pp
  Surfles, Vega lunch, SUPtour & dip
  Mail voor aanmelding!

Wil je meteen op de hoogte zijn van nieuwe activiteiten? Volg dan mijn instagram pagina. 

Wil je je ergens voor inschrijven, heb je vragen of wil je een privé sessie boeken? Mail me gerust, ik ga vertrouwelijk met je informatie om.


SUP & SURF coaching, reizen & events

Coaching
SUP of surf coaching is effectief bij stress, depressie, angst, verdriet en meer… Ook de helende effecten van op/in het water zijn, zijn wetenschappelijk bewezen. Wieneke heeft ervaring met depressie, verslaving, burn-out, trauma-respons en meer, en ze weet dat suppen en/of surfen helend werkt! Wieneke werkt zelf altijd zonder oordeel en met een intuïtief luisterend oor. Zij kan je helpen om weer vol vertrouwen op je eigen levenspad te lopen (of te suppen/surfen 😉 Niet twijfelen: get on board!
Klik op de link om het supcoaching formulier in te vullen. Als het jou specifiek om surfen gaat, kun je dat aangeven in het info veld.

Reizen
Een paar keer per jaar organiseert Wieneke een SURF, SUP & Yoga retreat aan zee : in Zeeland en op Fuerteventura! Kleine groep, in- en ontspanning, lekker uitwaaien, gezelligheid, lekker eten: let’s go!

Events
1 day retreats, samenwerkingen met andere awesome peeps, een sup & yoga special, de supyoga opleiding, volle maan SUPs: things are happening! Meest actuele info staat meestal eerst op Instagram: @wieneke_vanderaa


 

BOEKEN

 

SEKS, DRUGS & YOGA, roman 2019

Seks, drugs & yoga is het verhaal van Mare van Zon: hooggevoelig, intelligent en een tikkie bipolair. Ze is gevlucht naar Antwerpen om boete te doen, vergiffenis te vragen, verlossing te zoeken tussen de zwetende mensen in een hot yoga studio waar ze depressief een dertig dagen uitdaging aangaat.

In die dertig dagen blikt ze filosofisch terug op even zoveel mannen, bespreekt ze droog en humoristisch yogahoudingen, vertelt ze hoe ze haar eigen yogastudio opbouwde in een Limburgs stadje en een supyoga opleiding volgde op Hawaii. Je leest over haar bevalling op 22-jarige leeftijd en hoe ze snel daarna vreemd ging met een collega.

Wiet, coke, speed, LSD, Ritalin, Ayahuasca, XTC, MDMA en heel veel drank passeren de revue. Ze is er doodmoe van, naarstig op zoek naar haar waarheid, haar eigen kracht. Gaandeweg kom je erachter waarom het met die mannen eigenlijk steeds mislukte en krijg je plaatsvervangende schaamte bij de beschrijving van haar seksherinneringen.

Zal ze gezond, helder en gelukkig terugkeren naar haar zelfstandige puberdochter? Naar haar vriend die ze eigenlijk niet meer kan luchten of zien? Naar haar eigen yogastudio? Of zal ze de zoveelste man ontmoeten?

Seks, drugs & yoga | een depressieve zoektocht naar verlichting. De coming of age van een Limburgs, introvert, jaren ’80 meisje. Dertig dagen yoga. Flashbacks naar dertig mannen. Dertig liedjes om de melancholie toon bij te zetten.

€24,99 PAPERBACK KOOP HET BOEK hier via bol. com

 

 

21 DAGEN DETOX, januari 2022

Wieneke van der Aa
21 dagen detox
Constant moe, pijn in je lijf, watten in je hoofd, lusteloos, darmproblemen, hormonale schommelingen, te veel alcohol gedronken, gesnoept, gerookt en alles gedaan wat God verboden heeft en nog steeds niet gelukkig? Tijd voor een detox.
€10,00 E-book

_widget_container” href=”<div”>

 


YOGA – SUP – BOEKEN – COACHING DETOX – CV
Deze pagina is nog Under Construction


Wieneke van der Aa (Beegden, 1980) is moeder van drie kinderen. Ze is eigenaar van SUP Limburg, schrijfster en coach. Tot 2020 had zij ook een yogastudio in Roermond, momenteel geeft ze nog buitenyoga en les bij Hot yoga Eindhoven. Haar lessen, workshops en coaching geeft ze met humor en veel flow. Vóór 2013 stond ze o.a. voor de klas als docent Nederlands en was ze een tijdje journalist. 

Wieneke houdt van zon, surfen, filosofie en campers. Ze reist geregeld naar haar huisje direct aan zee op Fuerteventura, onder andere om te schrijven en yoga te beoefenen op het strand.

In oktober 2019 kwam haar eerste roman ‘Seks, drugs & yoga’ uit. 

In januari 2022 volgde het praktische gezondheidsboek ’21 DAGEN DETOX, word weer helder & fit’. Wieneke schrijft momenteel aan het vervolg van ‘Seks, drugs & yoga’, naast haar andere werkzaamheden.

CV Wieneke

Instagram: @wieneke_vanderaa

FF91AA4C-4505-42B6-B75E-08C655758B76