Verliefd op de interne woeling,
immer verdrinkend in zand,
vertrouw ik op de spoeling,
van terugkerend water op het land.

Wieneke van der Aa

ALOHA!

Fijn dat je er bent. Hier vind je meer info over mijn activiteiten:

~ SUP & SURF coaching, events & reizen

~ YOGA lessen

~ Mijn roman 'Seks, drugs & yoga'

~ Mijn CV

SUP & SURF coaching, reizen & events

Coaching
SUP of surf coaching is effectief bij stress, depressie, angst, verdriet en meer... Ook de helende effecten van op/in het water zijn, zijn wetenschappelijk bewezen. Wieneke heeft ervaring met depressie, verslaving, burn-out, trauma-respons en meer, en ze weet dat suppen en/of surfen helend werkt! Wieneke werkt zelf altijd zonder oordeel en met een intu√Įtief luisterend oor. Zij kan je helpen om weer vol vertrouwen op je eigen levenspad te lopen (of te suppen/surfen ūüėČ

Niet twijfelen: get on board!
Klik op de link om het supcoaching formulier in te vullen. Als het jou specifiek om surfen gaat, kun je dat aangeven in het info veld.

Reizen
Een paar keer per jaar organiseert Wieneke een SURF, SUP & Yoga retreat aan zee : in Zeeland en op Fuerteventura! Kleine groep, in- en ontspanning, lekker uitwaaien, gezelligheid, lekker eten: let's go!

Events
1 day retreats, samenwerkingen met andere awesome peeps, een sup & yoga special, de supyoga opleiding, volle maan SUPs: scroll even naar beneden voor de AGENDA!

YOGA & SUPYOGA

Ik geef momenteel les bij:

- SUP Limburg, Roermond: buitenyoga van mei t/m september. Meestal op woensdag en/of vrijdag: een lekkere flow aan het water. Meedoen? Check dan het lesrooster!

- HOT YOGA Eindhoven: een warm flow of een van de originele 'hot' lessen. Mijn vaste les is op donderdag 18:00 uur, maar ik sta geregeld extra op het rooster. Meedoen? Check dan het lesrooster op hun website.

- SUPYOGA: van april t/m september sta ik ook op de plank in down dog ūüėČ Bij SUP Limburg geef ik diverse lessen. Samen met Supclub Nederland ontwikkelde ik in 2017 de enige erkende supyoga opleiding van de Benelux. Check supacademie.nl voor de eerstvolgende docententraining!

AGENDA

Very soon on a board or mat near you:

 • 1 day SEATREAT¬†
  vrijdag 15 oktober, Domburg
  9:30 - 17:30 uur
  ‚ā¨99 pp
  Surfles, Vega lunch, SUPtour & dip
  Mail voor aanmelding!

 

 

 • Sinterklaas SUP & soep
  Zaterdag 4 december, Roermond
  11:30 - 14:00 uur | ‚ā¨30 pp
  We suppen 1,5 tot 2 uur & warmen ons dan op aan een lekker koppie verse (vega) soep. No firsttimers.
  Aanmelden

 

 • SEATREAT Fuerteventura
  Surf, sup & yoga
  5-11 februari 2022
  VAMOS!

 

 • Weekend SEATREAT Nederland
  19 - 23 mei 2022
  Meer info

 

Wil je meteen op de hoogte zijn van nieuwe activiteiten? Volg dan mijn instagram pagina. 

Wil je je ergens voor inschrijven, heb je vragen of wil je een privé sessie boeken? Mail me gerust, ik ga vertrouwelijk met je informatie om.

BOEK

 

SEKS, DRUGS & YOGA

Wieneke van der Aa

Brave new books, oktober 2019

Seks, drugs & yoga is het verhaal van Mare van Zon: hooggevoelig, intelligent en een tikkie bipolair. Ze is gevlucht naar Antwerpen om boete te doen, vergiffenis te vragen, verlossing te zoeken tussen de zwetende mensen in een hot yoga studio waar ze depressief een dertig dagen uitdaging aangaat.

In die dertig dagen blikt ze filosofisch terug op even zoveel mannen, bespreekt ze droog en humoristisch yogahoudingen, vertelt ze hoe ze haar eigen yogastudio opbouwde in een Limburgs stadje en een supyoga opleiding volgde op Hawaii. Je leest over haar bevalling op 22-jarige leeftijd en hoe ze snel daarna vreemd ging met een collega.

Wiet, coke, speed, LSD, Ritalin, Ayahuasca, XTC, MDMA en heel veel drank passeren de revue. Ze is er doodmoe van, naarstig op zoek naar haar waarheid, haar eigen kracht. Gaandeweg kom je erachter waarom het met die mannen eigenlijk steeds mislukte en krijg je plaatsvervangende schaamte bij de beschrijving van haar seksherinneringen.

Zal ze gezond, helder en gelukkig terugkeren naar haar zelfstandige puberdochter? Naar haar vriend die ze eigenlijk niet meer kan luchten of zien? Naar haar eigen yogastudio? Of zal ze de zoveelste man ontmoeten?

 

Seks, drugs & yoga

Seks, drugs & yoga | een depressieve zoektocht naar verlichting. De coming of age van een Limburgs, introvert, jaren ’80 meisje. Dertig dagen yoga. Flashbacks naar dertig mannen. Dertig liedjes om de melancholie toon bij te zetten.

‚ā¨24,99 PAPERBACK

FF91AA4C-4505-42B6-B75E-08C655758B76